У поліції Дніпропетровської області провели брифінг щодо загибелі мера Кривого Рогу. З'явилася нова версія.

Поліція розглядає крім озвучених трьох ще одну версію загибелі мера Кривого Рока Костянтина Павлова - доведення до самогубства. Про це в понеділок, 16 серпня, повідомив заступник начальника поліції в Дніпропетровській області Олег Сліпчук.

"Так, не виключається і така версія", - відповів він на відповідне питання.

"Будь-яка версія буде зараз розглядатися і перевірятися. Щодо вилучення зброї призначена комплексна експертиза", - повідомив він.

Сліпчук нагадав, що слідство розглядає три версії смерті Павлова: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.

Також він повідомив, що поліції невідомо, як відео з камер спостереження з дому Павлова потрапило в інтернет. Відео зараз аналізують.

"Було зроблено детальний огляд місця події. Проводиться аналіз камер відеоспостереження. ...Інформація, яка перебувала на сервері, сьогодні обробляється. Інших людей ми на відео не бачимо, проводиться детальний аналіз", - сказав глава Нацполіції в Дніпропетровській області Анатолій Щадило.

На тілі Павлова знайшли один постріл з мисливського карабіна 7,62, який зареєстрований на нього. Смерть настала близько 6-7 ранку.