Денис Монастирський пообіцяв особисто вивчити всі деталі інциденту та ухвалити відповідні управлінські рішення.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський ініціював перед прем'єр-міністром та урядом проведення розслідування інциденту на блокпості в Донецькій області за участю свого заступника Олександра Гогілашвілі. Про це він написав у Facebook у суботу, 11 грудня.

"Через події на блокпості в Донецькій області за участю заступника міністра Олександра Гогілашвілі мною ініційовано перед прем'єр-міністром України та урядом питання про проведення дисциплінарного провадження, під час якого мають бути встановлені всі обставини та зроблені висновки. На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду усунути Олександра Гогілашвілі з посади, для чого підписав відповідне подання до Кабінету міністрів України", – написав Монастирський на своїй сторінці у Facebook.

Міністр наголосив, що особисто вивчить усі деталі інциденту та ухвалить відповідні управлінські рішення.

Раніше було оприлюднено відео, на якому Гогілашвілі на в'їзді до Донецької області скандалив з правоохоронцями, які зупинили його машину.

Міністр наголосив, що особисто вивчить усі деталі інциденту та ухвалить відповідні управлінські рішення.

Відомо, що на роботу в МВС Олександр Гогілашвілі вперше потрапив у вересні 2019 року – і одразу на посаду заступника міністра. Він займається боротьбою з наркотиками.