Спікер парламенту Разумков спростував поширення ним інформації про плани піти у відставку.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не збирається йти у відставку. Про це він повідомив під час прес-конференції у п'ятницю, 25 червня.

"Я не збираюся у відставку, тому і розганяти такі чутки також не планую: не робив цього і робити не буду", - відповів він на питання про те, що він нібито сам поширює чутки про свою відставку.

Разумков підкреслив, що "зараз немає виборчої кампанії, щоб будувати логічні або алогічні процеси".

"Моя робота мені подобається. Сподіваюся, я її роблю ефективно... Я її робитиму до того часу, поки дозволить український народ", - підсумував він.

Також Разумков заявив, що зараз немає необхідності в дострокових виборах президента.

"Якщо Володимир Зеленський зараз оголосить дострокові президентські вибори, він сам собі закриє шлях до президентства. Закон забороняє балотуватися в президенти кандидату, який перед цим був президентом, і оголосив про дострокові вибори", - сказав він.

Також Разумков прокоментував заяву Зеленського про винесення на референдум питання про те, щоб побудувати стіну між Донбасом.

"Питання територіальної цілісності країни не можна виносити на референдум. Це забороняє закон про референдум. Припустимо лише питання заморожування конфлікту", - заявив Разумков.