Блогерка та екс-учасниця "Холостяка" Юля Бельченко ("Зайка") прокоментувала звинувачення учасників свого курсу "Чётенький SMM" у шахрайстві. За словами дівчини, спочатку учениці були задоволені змістом курсу, але через кілька місяців після випускного їх позиція змінилася.

Про це Бельченко розповіла у коментарі УНІАН.

Юля зазначила, що працює СММ-фахівцем близько 5 років, тож вирішила поділитися знаннями. 

"Я займаюся складанням стратегії та просуванням як приватних підприємців, так і великих компаній серед яких: автомобільні салони, косметичні марки, салони краси, фірми з працевлаштування за кордоном, магазини, сайти, експертні блоги, туристичні фірми та багато інших", - зазначила дівчина.

За словами дівчини, вона володіє навичками лише СММ-фахівця, тому вирішила залучити до організації курсу й іншого спеціаліста – блогера Дмитра Шевчука.

Бельченко наголосила, що не сумнівається у фаховості свого бізнес-партнера. 

"Дмитро - бізнес-психолог, який здобув профільну швейцарську освіту, який навчив понад 20.000 студентів за 7 років роботи. Він також має досвід виступів на міжнародних бізнес-форумах та конференціях у різних країнах, а саме: в Японії, Туреччині, Греції, Німеччині, Австрії та інші", - заявила Юля "Зайка".

Бельченко детально прокоментувала звинувачення своїх учениць у тому, що курс нібито не дав їм навіть базових знань.

Дівчина розповіла, що 25 вересня пройшов випускний після закінчення курсу 1 потоку, близько 100 учасників відвідали подію.

"Під час випускного учасники виходили на сцену та ділилися своїми успіхами, результатами та дякували організаторам за якісний курс. Є фото, відеоматеріали, що підтверджують цей факт. Отримуючи до цього гарні відгуки, нам украй дивно через кілька місяців бачити відгуки про поверхневі знання з огляду на те, що студенти ділилися своїми досягненнями та першим заробітком", - заявила Бельченко.