Після виходу другого випуску шоу "Холостяк" учасниця, яка вибула, звинуватила команду шоу, головного героя Алекса Топольського і ведучого Григорія Решетніка в поганому ставленні. Анастасія Кузьміцька розповіла про монтаж і "пекельні" умови, чим породила бурхливі обговорення.

Прокоментувати поведінку свого чоловіка зважилася Христина Решетнік. 

У своєму Instagram-блозі вона написала:

"Це традиційна практика, коли дівчина залишає проект в перших серіях – винні всі, крім неї самої. Думаю, потрібно завжди шукати причину в собі. Дівчата добре знають, куди йдуть, і що все потаємне може стати явним. А щодо Гриші і команди – вони дуже круті і відкриті, завжди вболівають за кожну учасницю всім серцем".

Зазначимо, нутриціолог Анастасія Кузьміцька покинула проект у 2-му епізоді. Відразу після того, як випуск показали в ефірі, вона в Instagram-stories поскаржилася на погані умови, штрафи, робочі дні по 48 годин без сну. Також дівчина додала, що на проекті учасниць просили поливати один одного брудом. 

Анастасія Кузьмицька покинула "Холостяк" у другому випуску

Анастасія Кузьмицька покинула "Холостяк" у другому випуску

Також невдоволення були і з боку Аделіни, яка вибула в другому ефірі. Танцівниця повідомила про те, що на проекті є "штрафи за поведінку". Дівчина додала, що в ефірі показали лише малу частину того, що було насправді, тому що так вигідно редакторам. 

Аделіна Делі покинула "Холостяк" у другому випуску

Аделіна Делі покинула "Холостяк" у другому випуску