У стрічці Netflix знялася сім'я гонщика: дружина і двоє дорослих дітей. Прем'єра картини відбудеться 15 вересня.

Близько німецького гонщика Формули-1 Міхаеля Шумахера взяли участь у зйомках документального фільму Netflix про нього. Перший трейлер проекту з'явився в Мережі 25 серпня.

У 2013 році Шумахер отримав серйозну черепно-мозкову травму на гірськолижній трасі. Спортсмена тимчасово ввели в кому, а після терапії в клініці відправили на реабілітацію додому.

З тих пір про його стан відомо дуже мало.

У трейлері з'являються дружина 52-річного Шумахера - Корінна, дочка Джина-Марія і син Мік, який пішов стопами батька і також став гонщиком.

Як детально тему здоров'я буде порушено в новому проекті, поки неясно. Прем'єру фільму запланували на 15 вересня.

З ролика зрозуміло, що стрічка міститиме багато унікальних архівних кадрів, які було знято за лаштунками Формули-1 і які розкривають життя сім'ї Шумахера.

 

 

Нагадаємо, Шумахер - семиразовий чемпіон світу, один з найвідоміших гонщиків кінця XX століття і володар численних рекордів Формули-1.

У 2012 році він оголосив, що закінчить кар'єру наприкінці сезону, а наступного року з ним стався нещасний випадок на гірськолижному курорті у Французьких Альпах.

Тоді гонщик виїхав за межі офіційної траси, перечепився через камінь і отримав серйозну травму голови.

Торік ЗМІ повідомили, що Шумахеру можуть зробити експериментальну операцію з використанням стовбурових клітин, але невідомо, зробили її чи ні.