Телеведуча приміряла елегантну спідню білизну і відверто розповіла про комплекси щодо своєї фігури.

Популярна українська ведуча Маша Єфросиніна взяла участь в новій рекламній кампанії українського бренду brabrabra. Відео зі зйомок вона опублікувала в Instagram, супроводивши його розповіддю про етапи прийняття свого тіла.

У ролику Маша приміряла кілька комплектів спідньої білизни, продемонструвавши підтягнуту фігуру.

Фото: instagram.com/brabrabra.ua

У підписі до публікації знаменитість зазначила, що з дитинства соромилася свого тіла.

"У 19 років під час сексу хлопець сказав мені, що ніколи до цього не спав з товстункою... Далі ви все більш-менш знаєте: про зайву вагу, про пересуди, про схуднення і про те, як я не люблю цю тему", - написала Єфросиніна.

Вона воліла ховатися за широким одягом, а на питання про стиль відповідала, що "сексуальність в очах, а не в одязі".

"Досі мені трапляються мої ж інтерв'ю, де я стверджую, що ніколи не знімуся в білизні... Але ця історія не про першу оголену зйомку в моєму житті, а про мій шлях до свого тіла. Тіла, яке зі мною пережило ВСЕ, яке простило мені катування над ним і ненависть... Сьогодні я подобаюся собі, як ніколи, навіть бачачи, що я далека від модельних стандартів… як тільки я прийняла свої особливості, перестала думати про те, як реагують оточуючі на мою турботу про себе і бачення себе, моє тіло стало моїм найкращим союзником, і воно стало гарнішати!", - наголосила ведуча.

Як зазначили в brabrabra, своїм прикладом Маша надихає дівчат полюбити і прийняти себе.