Правоохоронці притягли порушників до адміністративної відповідальності за порушення правил карантину і дрібне хуліганство.

У Києві поліцейські встановили особи хлопця і дівчини, які курили в поїзді метрополітену. Про це в телеграм-каналі повідомила прес-служба МВС.

Під час моніторингу мережі інтернет на одному з сайтів співробітники управління поліції в метрополітені виявили відео, на якому хлопець із дівчиною під час поїздки у вагоні метро курять сигарети.

Цю подію зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення управління поліції в метрополітені.

"Після зібраної інформації за прикметами встановили їх місцезнаходження. Свій вчинок вони пояснили тим, що курили сигарети і знімали відео для розваги, щоб потім його викласти в соціальній мережі", - розповів начальник управління поліції метрополітену Михайло Никонов.

Порушниками виявилися 21-річна дівчина і 24-річний хлопець. Стосовно них склали адміністративні матеріали. Порушникам загрожує штраф від 10 до 15 неоподатковуваних мінімумів. Крім того, правоохоронці провели профілактичну бесіду.