Батько дитини планує оскаржити рішення суду, згідно з яким йому дозволено відвідувати дитину тільки в присутності матері.

Батько, який викрав дитину у колишньої дружини в Броварському районі під Києвом, розповів про мотиви свого вчинку. Він же запевнив, що з хлопчиком все гаразд. Про це в понеділок, 13 вересня, повідомляє ТСН.

"Я не гей, не педофіл, не абьюзер, не насильник, не мародер, не хуліган, не психопат, не Волан-де-Морт тощо, не знаю, які актуальні звинувачення на поточний момент існують", - так прокоментував чоловік звинувачення своєї колишньої дружини у викраденні дитини.

Євген розповів, що "викрав" хлопчика тільки через необхідність пройти тому обстеження і лікування через затримку розвитку.

"У мене вища медична освіта за фахом педіатрія", - зазначив чоловік.

Він розповів, що під час зустрічі з сином зауважив, що той має деякі проблеми зі здоров'ям.

"Так, батьки, і особливо батьки-лікарі, можуть впоратися з більшою частиною ГРВІ, але тут під питанням була госпіталізація. Відразу ж я записав дитину до лікаря, але не зміг умовити Юлю з'їздити разом. Далі діяв за ситуацією і ми змогли вчора потрапити до компетентного фахівця", - зазначив Євген.

Батько дитини говорить, що лікар підтвердив серйозність його побоювань і "неефективність прийнятих мамою заходів".

"Зараз я його лікую за вчорашніми рекомендаціями, і вже є позитивний ефект. В разі можливого погіршення стану - будемо госпіталізувати, як нам вчора сказали. Діма нагодований, чистий, спокійний, відпочиває і грається", - сказав Євген.

Євген каже, що планує оскаржити рішення суду, згідно з яким йому дозволено відвідувати дитину тільки в присутності матері.

У поліції повідомили, що зараз загрози життю і здоров'ю дитини немає.