Російські окупанти минулої доби обстріляли три райони Харківсьакої області, у Вовчанську ворожий снаряд поцілив у міську лікарню, повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у вівторок, 7 лютого, у Telegram, пише УНН.

"У Вовчанську Чугуївського району ворожий снаряд поцілив у міську лікарню. Горів дах на площі 150 м кв. З бомбосховища лікарні евакуйовано 8 осіб", - повідомив Синєгубов.

Окрім того, з його слів, внаслідок обстрілу міста згорів автомобіль цивільних, пошкоджено приватний будинок і трансформаторний стовп.

У Куп’янському районі через обстріли пошкоджено дві житлові 5-поверхівки, приватний будинок і господарчі споруди.

Загалом, за даними голови ОВА, минулої доби окупанти продовжували обстрілювати з танків, мінометів та артилерії населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів, що межують з лінією зіткнення. Під ударом були Вовчанськ, Стрілеча, Глибоке, Дворічна, Куп’янськ, Котлярівка та ін.

"На щастя, обійшлося без постраждалих", - зазначив Синєгубов.

Протягом минулої доби противник завдав 6 ракетних та 24 авіаційних ударів. Здійснив 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Херсонської областей, є жертви серед цивільного населення.