Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні заявив, що вчора був дуже насичений день – і внутрішньою тематикою, передусім оборонною та безпековою, і зовнішньополітичною, передає УНН.

"Дуже насичений день – і внутрішньою тематикою, передусім оборонною та безпековою, і зовнішньополітичною.
Провів Ставку. Заслухали доповіді командувачів напрямків, Головнокомандувача, керівників розвідки. Захист Донеччини та Луганщини, півдня нашої країни, Одеси та області. Постійна увага – до постачання зброї, снарядів та всього, що додає нашим воїнам сили та стійкості", - сказав він.

Зеленський нагадав, що представив вчора нових керівників Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ – Василя Малюка та Ігоря Клименка.

"Впевнений, що вони обидва – на своїх місцях. Там, де вони справді корисні для держави. Подякував їм, що вони від перших хвилин війни – на війні. Разом зі своїми колегами. У них вже є значні результати в захисті держави, і вони точно матимуть ще більші здобутки на нових посадах", - наголосив він.

Президент Володимир Зеленський разом із Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем представили колективу МВС нового очільника - Ігоря Клименка. Глава держави окреслив головні завдання Клименка на посаді.