Президент Володимир Зеленський приїхав до Херсонської області, де ознайомився з перебігом відновлення інфраструктурних об’єктів, пошкоджених внаслідок російської агресії, пише УНН з посиланням на пресслужбу Офісу Президента.

Глава держави відвідав село Посад-Покровське, де пошкоджено велику кількість будинків, а також об’єкти соціальної інфраструктури.

Йому доповіли, що в село поступово повертаються жителі, триває відновлення електро- та водопостачання, відбудовують амбулаторію.

Зеленський оглянув "Пункт незламності та один із мобільних будинків, які встановлено в селі. Окрім цього, він відвідав один з енергетичних об’єктів області та ознайомився із ситуацією щодо забезпечення електроенергією населених пунктів Херсонщини.

Президент поспілкувався з жителями Посад-Покровського й поцікавився їхніми актуальними потребами. Зокрема, селяни відзначили важливість відбудови зруйнованих домівок та відновлення електропостачання.

Окрім того, Глава держави ознайомився із заходами, що вживаються для протидії російським обстрілам Херсона та інших населених пунктів регіону.

В обласному центрі Володимир Зеленський оглянув одне зі стаціонарних укриттів для мешканців міста. Президента поінформували про роботи з облаштування мобільних і стаціонарних укриттів у Херсонській області.