Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні підсумував тиждень, що минає і заявив, що він приніс дійсно вагомий міжнародно-правовий результат для України, передає УНН з посиланням на сторінку у Telegram Офісу Президента України.

"За кожен прояв терору проти українців держава-зло відповідатиме. Цей тиждень, що минає, нарешті приніс дійсно вагомий міжнародно-правовий результат для України, для справедливості. Є ордер Міжнародного кримінального суду на арешт керівника Росії, і це – поворотний момент", - заявив Зеленський.

Також Президент України повідомив, що ордер Міжнародного кримінального суду на арешту путіна – це фактор того, що "завершенням цієї агресії для Росії буде повний спектр її відповідальності".

"Момент, після якого стає безсумнівним, що завершенням цієї агресії для Росії буде повний спектр її відповідальності. Відповідальності за кожен удар по Україні, за кожне зруйноване життя, за кожну депортовану українську дитину…І, звичайно, – за кожен прояв дестабілізації світу, що стала наслідком російської агресії", - зазначив Президент України.