Автівка належала Українській добровольчої армії. Чоловік і жінка, які знаходилися в авто, отримали численні травми.

У селі Гвардійське Одеського району увечері в понеділок, 19 лютого, підірвали авто Української добровольчої армії (УДА). В салоні знаходилися двоє людей, які отримали численні травми. Про це повідомили у пресслужбі УДА.

"Сьогодні увечері біля одного з військових об'єктів в передмісті Одеси був підірваний автомобіль Української добровольчої армії, в якому перебували наші побратим та посестра - Альберт та Наталя Кручиніни. Прямо зараз за їх життя борються лікарі. На місці працює поліція", - йдеться в повідомленні.

Там також зазначили, що командування УДА розцінює підрив авто як теpоpиcтичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ.

В УДА закликали можливих очевидців злочину, а також осіб, яким відома будь-яка інформація про його замовників та виконавців, звʼязатись з командуванням УДА.

У поліції зазначили, що встановлюють обставини вибуху автомобіля. На місці працюють рятувальники, слідчо-оперативні групи ГУНП в Одеській області та територіального підрозділу поліції, фахівці управління вибухотехнічної служби.