Президент України звернув увагу на те, що перемогу наближають не суперечки і з'ясування стосунків, а конкретні дії, спрямовані на обороноздатність країни.

У вечірньому відеозверненні до народу України президент Володимир Зеленський нагадав про сьогоднішні обстріли, подякуав усім, хто захищає Україну, рятує поранених, а також усім, хто допомагає наближати перемогу.

"Я дякую всім, хто не забуває, що фронт щодня потребує підтримки. Я дякую всім, хто працює саме заради незмінної, постійної, реальної підтримки. Дякую всім, хто розуміє, як це важливо, щоб наші люди у прифронтових районах та на тимчасово окупованій території відчували, що Україна про них пам’ятає. Пам’ятає й не залишить на знищення ворогу. Я дякую всім, хто не розчаровується, не витрачає свою дорогоцінну енергію на суперечки. Хто працює заради державних інтересів. Хто лікує і рятує. Хто вчить дітей і дійсно дбає про інтереси своїх громад. Хто виробляє зброю, снаряди для наших хлопців. Хто організовує волонтерські збори і попри все допомагає конкретним підрозділам. Я дякую всім, хто тренує наших воїнів - і тут, в Україні, і в країнах-партнерах", - зазначив Зеленський.

Окремо президент звернув увагу на те, що перемогу наближають не суперечки і з'ясування стосунків, а конкретні дії, спрямовані на обороноздатність країни.

"У кожному місті України, де сьогодні був відносно тихий день… Усі, хто зараз у тилу. Усі, хто може просто побути в себе вдома. Усім варто памʼятати, що битва за долю України триває. І триває вона не в соцмережах, не в суперечках одне з одним про щось політичне, не у зʼясуванні стосунків. Ця битва там, де щодня українці й українки потребують підтримки. Конкретних речей, які посилюють Україну. Які додають міцності нашим позиціям - нашої держави. Які дають змогу відповідати ворогу на їхні удари нашими діями. Активними діями. Сміливими", - йдеться у зверненні президента.

Зеленський зазначив, що ми обовʼязково відповімо окупантам на терор проти українців.