Версія про те, що виконавці теракту в Підмосков'ї намагалися втекти в бік України, не витримує критики, заявив Юсов.


Поширювана Росією версія про те, що виконавці теракту в Підмосков'ї тікали в Україну, не витримує жодної критики. Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

 

"Для цього не треба бути експертом з питань безпеки. Понад два роки триває повномасштабна війна, прикордонні території насичені ворожими військами, спецагентами, представниками спецслужб, силовиками", - сказав він.

Юсов наголосив, що лінія кордону замінована, спостереження ведеться всіма засобами, включно з аеророзвідкою, з обох боків. Бєлгородська і Курська области РФ взагалі зараз є зоною активних бойових дій.


"І, зрозуміло, ця версія не витримує критики, це розуміють усі у світі, крім, можливо, зазомбованого російського населення... Зараз є всі ознаки того, що ми маємо справу саме з такою діяльністю російських спецслужб. Далі, цілком імовірно, буде нагнітання істерії, закручування гайок і ліквідація навіть формальних залишків громадянських прав і свобод", - зазначив представник ГУР.

 

У розвідці впевнені, що такі дії РФ не матимуть помітного впливу на перебіг війни. Кремль  спробує використати теракт, щоб змінити ситуацію на міжнародній арені.