Метою провокації буде подальша спроба перекласти відповідальність за нього на українських партизанів та учасників підпілля.

Представники російських спецслужб готують черговий терористичний акт аби потім звинуватити у його наслідках українських партизанів та учасників підпілля. Про це у четвер, 4 квітня, повідомляє у Telegram-канал кримського руху спротиву Атеш.

Зазначається, що координаторам партизанського руху віднедавна стали регулярно надходити повідомлення від представників спецслужб РФ під виглядом повідомлень від місцевих активістів.

"Вони пропонують влаштувати диверсії у місцях масового скупчення громадянських людей", - розповіли підпільники.

У русі вказують на те, що спецслужби країни-агресора спробують звинуватити у цьому Атеш.

"Москва хоче даною провокацією мобілізувати якнайбільше росіян, які мститимуть за українські теракти", - пояснили у Силах спротиву.

Там зазначили, що російські службісти створили безліч фейкових облікових записів Атеш, фальсифікують діалоги з його координаторами та провокують прихильників супротиву на теракти.

"Нагадуємо! Ми працюємо виключно проти окупантів. Сучасні чекісти готові до будь-якого злочину. Пам'ятайте, хто ваш ворог і не забувайте, що ми боремося за спільну свободу!" - наголошують партизани.