На Львівщині, як попередньо встановлено, автомобіль з народним депутатом від «Слуги народу» Володимиром Гевком за кермом збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер. Наразі вирішується питання щодо порушення кримінального провадження. Про це повідомляє ДБР, передає УНН.

«Попередньо встановлено, що 19 березня увечері на автодорозі сполученням «Тернопіль – Львів – Рава-Руська» у селищі Золочівського району Львівської області автомобіль, за кермом якого був народний депутат, збив пішохода. Інцидент відбувся за межами нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм потерпілий помер», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що згідно з освідуванням на пристрої «Драгер» водій був тверезим.

«На даний час вирішується питання щодо порушення кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого)», - зазначається в повідомленні.

Володимир Гевко на своїй сторінці у Facebook повідомив, що 19 березня він став учасником смертельної ДТП. Також він заявив, що він співпрацює зі слідством.