Сьогодні вночі на блокпосту при в’їзді до Києва водій легковика збив військовослужбовця. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Про це повідомляє УНН з посиланням на Поліцію Києва.

Трагічний інцидент стався о пів на першу ночі.

“Попередньо відомо, що водій, керуючи автомобілем „Хонда“, рухався по автодорозі М-01 в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, в умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування. У подальшому не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де здійснив наїзд на військовослужбовця, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події”.

Керманича автомобіля “Хонда” слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Прилад Драгер показав, що на момент вчинення автопригоди водій, 1978 року народження, перебував у тверезому стані.

Слідчі поліції Києва за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває досудове розслідування.