В Ізюмі Харківської області сьогодні вранці чоловік підірвався на протипіхотній міні "Пелюстка", повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram, пише УНН.

"В області залишається високою мінна небезпека. Сьогодні вранці в місті Ізюм на протипіхотній міні "Пелюстка" підірвався цивільний чоловік 44 років. Зараз медики надають йому допомогу", - повідомив голова ОВА.

Протягом минулої доби ворог з артилерії, мінометів та з використанням авіації обстрілював населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів області:

  • Внаслідок обстрілу Вовчанська Чугуївського району загинув 67-річний чоловік, пошкоджено щонайменше 5 приватних житлових будинків.
  • У селі Фиголівка Куп'янського району під час мінометного обстрілу поранення отримав цивільний чоловік 49 років, госпіталізований. Пошкоджено приватне домоволодіння.

За даними Генштабу, протягом минулої доби ворог завдав одного удару ракетою С-300 по цивільній інфраструктурі Костянтинівки, що у Донецькій області. Окрім того, завдав 45 авіаційних ударів та здійснив 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню.