Україна та США скоординували подальший тиск на росію. Також відбувається робота з посиленням санкцій, як на двосторонньому рівні, так і в межах G7. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з президентом США Джо Байденом в Києві, передає кореспондент УНН.

«Ми скоординували подальший тиск на державу-терориста, працюємо разом з посиленням санкцій, як на двосторонньому рівні, так і в рамках «Групи семи». Це також дуже важливо. Фактично маємо спільний погляд на зміст багатьох пунктів нашої формули миру і її безпекові елементи», - розповів Зеленський.

Президент США Джо Байден прибув до Києва. Його візит не був оголошеним, і це його перша поїздка в країну після початку вторгнення рф майже рік тому.

Початок візиту відбувається на тлі повітряної тривоги по Україні.

Президент України Володимир Зеленський підтвердив візит президента США Джозефа Байдена до Києва, зауваживши, що це - надзвичайно важливий прояв підтримки.

Президент України Володимир Зеленський провів переговори з президентом США Джо Байденом, заявивши, що це була розмова, яка "наближає нашу спільну перемогу в цій війні".