Президент США Джо Байден заявив, що не знає, на що сподівається російський диктатор володимир путін, та додав, що той продовжує робити помилки.

Про це Байден заявив на спільному брифінгу з Президентом України Володимиром Зеленським у Києві, передає кореспондент УНН.

«Це найбільша сухопутна війна в Європі за три чверті століття, і ви перемагаєте. Попри інші думки чи прогнози, ви перемагаєте, ви продовжуєте це робити. путін розраховував на те, що ми не зможемо забезпечити єдність країн-членів НАТО, що ми не зможемо забезпечити єдність країн у допомозі Україні. Він сподівався, що така єдність не триватиме. Взагалі не знаю на, що він ( путін – ред.) сподівається. Він продовжує робити помилки. Рік по тому докази цього знаходяться тут, у цій кімнаті. Ми стоїмо тут разом», - сказав Байден.

Reuters писало, що російський диктатор володимир путін розглядає війну в Україні як переломний момент, коли росія "нарешті протистояла" Заходу. Водночас деякі представники російської еліти побоюються, що він призвів свою країну до тривалого та безрезультатного виснаження людських життів і ресурсів.