Росіяни із задоволенням жбурляли коров'ячі коржі і стверджували, що гній «зовсім не пахне».

У Росії вирішили продовжити багаторічну традицію та провели чемпіонат із метання коров'ячого гною. Змагання проходило у Пермському краї. Росіяни були в захваті від чемпіонату і навіть стверджували, що гній «зовсім не пахне».

Чемпіонат проводиться у день села Крилове, повідомляють російські ЗМІ.

Фестиваль отримав досить «оригінальну» назву – «Веселий коров'як». Судячи з росіян, метання гною дійсно їх веселить. На тлі всіх санкцій та обмежень жителям РФ тільки й залишається, що шукати приводу для розваги у всьому, навіть у коров'ячих фекаліях.

Місцеві жителі, які брали участь у метанні гною, розповіли, що він практично не пахне і не залишає слідів на одязі. На фестивалі, куди деякі росіяни приїхали навіть з інших міст, вони могли також повеселитися під час катання на візках.

На тлі того, що в РФ постійно говорять про «вдале імпортозаміщення», фестиваль із метання гною виглядає справді смішно. Зважаючи на все, після відкриття дешевої копії McDonald's, яку гордо назвали «Смачно і крапка», росіяни мають відкрити розважальний центр «Весело і крапка», де головною розвагою стане метання коров'ячих фекалій.