Спеціальний борт Іл96-300ПУ російського диктатора володимира путіна вилетів з москви у бік петербурга о 14:16 за московським часом, повідомляють росіЗМІ із посиланням на дані сервісу FlightRadar. У той же час у кремлі запеняють, що диктатор із столиці рф не тікав, передає УНН.

За даними росЗМІ, пункт призначення борту путіна не вказано, більше того - у районі Твері він зник із системи відстеження. Видання нагадують, що у тверській області є одна з резиденцій російського диктатора.

При цьому речник президента пф дмитро пєсков повідомив росЗМІ, що путін працює в Кремлі. Публікації про виліт президента до петербурга він спростував.

У ніч на 24 червня, за даним росЗМІ, у москві по тривозі підняли підрозділи омон рф і собр росгвардії.

Генпрокуратура рф 23 червня оголосила про порушення кримінальної справи стосовно засновника пвк "вагнер" євгенія пригожина за статтею про збройний заколот. Справу порушили після того, як пригожин заявив про удар по таборах пвк "вагнер", завданий міноборони рф, і повідомив, що разом із бійцями піде "розбиратися, чому в країні відбувається беззаконня". міноборони рф назвало твердження про завданий удар такими, що не відповідають дійсності. фсб рф заявила, що висловлювання пригожина "фактично є закликом до початку збройного громадянського конфлікту" на території рф, і закликала бійців пвк "вагнер" не виконувати накази пригожина та вжити заходів для його затримання.