У Кремлі розпочалася справжня істерика у зв'язку з пропозицією українського суспільства перейменувати Російську Федерацію на Московію. 

Зазначимо, що раніше українці зареєстрували відповідну петицію на сайті президента України Володимира Зеленського. Вже сьогодні він ініціював більш ретельний розгляд цього питання з боку Кабміну, й цим, судячи з усього, "зачепив" особисті почуття речника МЗС РФ Марії Захарової. Вона згадала, про правоту свого "бункерного" президента Володимира Путіна. 

"Бункерний кожен день доводить нашу правоту. Ось ще одне свідчення спроби створення з України "анти-Росії", - заявила Захарова в Telegram.

Російська чиновниця, ймовірно, забула, що саме Володимир Путін побудував для себе мережу з бункерів на території Росії, як нещодавно з'ясувалося в розслідуванні ЗМІ.

Тоді як лідер України Володимир Зеленський у грудні особисто приїхав до Бахмута - міста, яке стало форпостом опору ЗСУ на сході України.  

Також своє обурення з цього приводу висловив заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв у Telegram. 

"Ну що тут сказати ... наша відповідь? Ні, звичайно, не Хохляндія. І вже тим більше не Малоросія. Тільки Schweinisch Bandera-Reich. Exakt!",- здивував Медведєв своїм "потоком свідомості".