Мільярдер Марк Цукенберг потрапив до лікарні з травмою ноги. Лікарі провели операцію на кінцівці і наразі він перебуває у лікарняній палаті. Про це він повідомив у Facebook, пише УНН.

Марк Цукерберг на своїй сторінці у Фейсбук заявив, що його госпіталізували. Під час тренувального бою у нього стався розрив хрестоподібної зв'язки – анатомічного утворення у колінному суглобі.

«Порвав хрестоподібну зв'язку під час спарингу і щойно вийшов з операції із її заміни. Я готувався до бою ММА на початку наступного року», - заявив він.

Цукерберг додав, що поєдинок довелося перенести через травму. Також він прикріпив власне фото з пошкодженою ногою прямо з лікарняної палати.

Нагадаємо

Два найвідоміших у світі технологічних мільярдери - Ілон Маск і Марк Цукерберг - домовилися битися один з одним у традиційній клітці для боїв змішаних єдиноборств у Лас-Вегасі. Згодом Цукерберг заявив, що відмовляється від чуток про бій у клітці з мільярдером Ілоном Маском, стверджуючи, що власник X (колишній Twitter) "несерйозний".