У середу, 26 квітня, Зеленський вперше з початку масштабної війни провів телефонну розмову з Сі Цзіньпіном. Насамперед розмова стосувалася безпеки.

Актор Студії Квартал 95, гуморист Юрій Великий порадував українців новою кумедною пародією на російського пропагандиста Володимира Соловйова. Відео оприлюднено в YouTubе.

Зокрема, гуморист показав істерику телеведучого через те, що президент України Володимир Зеленський уперше з початку повномасштабної війни провів телефонну розмову з лідером КНР Сі Цзіньпіном.

"Це як називається? Дякую Сі Цзіньпіну за ніж у спину? Так, чи що? Якщо на те пішло, то це було не в спину і не ніж. Це був удар нижче пояса. Та і ударом це не назвеш. Скоріше підле китайське проникнення, поки ми всією країною довірливо вставали з колін", - сказав він.

Також він додав, що Росія щиро ставиться до Китаю, зокрема, "клянчить зброю і просить про допомогу". При цьому заради зустрічі з головною КНР Путін вийшов з бункера "з триденним запасом валіз".

Крім того, Юрій Великий у ролі російського пропагандиста сказав, що тепер РФ не зможе хвалитися дружбою з Китаєм і залякувати весь світ.