Підрозділи ДСНС та поліції продовжують працювати в посиленому режимі, хоча наразі на території держави ускладнених погодних умов немає.

В Україні внаслідок погіршення погодних умов загинуло 12 осіб. Ще 23 людей постраждали, серед них – дві дитини. Про це повідомив очільник МВС Ігор Клименко у Telegram в середу, 29 листопада.

За його словами, з 26 листопада було надано допомогу понад 4 тисячам громадян, з них 226 – діти. Підрозділи ДСНС та поліції продовжують працювати в посиленому режимі, хоча наразі на території держави ускладнених погодних умов немає.

Рятувальники відбуксирували близько 2 тисяч транспортних засобів, зокрема 31 пасажирський автобус та 33 автомобілі швидкої медичної допомоги.

Проїзд на дорогах загального користування забезпечено. Перекрито рух для всіх категорій транспорту на  автодорозі Миколаївської області Т -15-10 Арбузинка – Нова Одеса.

Тривають роботи з очищення ділянок автодоріг М-16 у Одеській області, автодоріг М-13, Р-75, Т-15-04, Т-15-06, Т-15-10 у Миколаївській області та М-13 у Кіровоградській області.