Олексія Трофіменка призначено начальником Полтавського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


На Полтавщині призначили нового очільника обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Про це повідомив Полтавський обласний ТЦК та СП у Facebook у вівторок, 3 жовтні. 

 

"Наказом командувача Сухопутних військ полковника Олексія Трофіменка призначено начальником Полтавського обласного ТЦК та СП. На сьогоднішній день триває прийом справ та посади", - йдеться у повідомленні.

 

Трофіменко народився у вересні 1974 року в місті Суми. Закінчив 11 класів місцевої школи, вступив до Сумського вищого артилерійського училища. Пройшов службовий шлях від командира артилерійського взводу механізованого полку до заступника командира окремої артилерійської частини Командування Сухопутних військ. Учасник АТО/ООС.

 

З початку широкомасштабної агресії РФ проти України Трофіменко у складі свого підрозділу знищував російських окупантів на різних напрямках. Раніше Полтавський обласний ТЦК та СП очолював Михайло Холодов.