Працівникам військкомату довелося стріляти у повітря, коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота.

Правоохоронці проводять розслідування через конфлікт за участю працівників ТЦК та СП у Закарпатській області. Про це повідомило регіональне управління Нацполіції у суботу, 4 травня.

"Вчора ввечері біля входу на територію Виноградівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зібралася група людей, орієнтовно 10 осіб, які порушували публічний порядок та вчиняли хуліганські дії", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські на місці з'ясували, що таким чином представники поселення з села Онок висловлювали невдоволення через мобілізацію двох їхніх товаришів.

"Коли учасники конфлікту намагалися силою відчинити вхідні ворота, співробітники ТЦК та СП здійснили попереджувальні постріли у повітря", – розповіли у поліції.

Слідчі кваліфікували такі дії за статтею про хуліганство (ч.4 ст.296 КК України). Винним у загрожує увʼязнення терміном до 7 років. У поліції обіцяють дати правову оцінку діям кожного з учасників.

Тим часом місцевий журналіст Віталій Глагола повідомив у Telegram, що у місті Виноградів група ромів з села Онок Берегівського району заблокувала виїзд з місцевого ТЦК та СП.

За словами ромів, представники ТЦК хотіли мобілізувати їхнього односельця, якого вранці зупинили на місцевому базарі.

"Роми стверджують, що чоловік хворий і не може бути мобілізований. На знак протесту вони приносили до будівлі ТЦК шини та підвозили пошкоджені авто. У ході сутички було чутно постріли", – написав Глагола і оприлюднив відео з місця подій.