Найближчим часом українці побачать збільшення власного виробництва озброєння. Для цього залучають приватний бізнес. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону, повідомляє УНН.

"Якщо говорити про наших партнерів – весь цивілізований світ від початку цієї агресії - з квітня-травня 2022 року країни почали будувати додаткові потужності. Це непроста справа – їх не можна збудувати за місяць-два. Я можу вам відкрити невеличку таємницю- наші приватні компанії так само займаються цим питанням – замовлене відповідне обладнання, певне обладнання вже монтується на закритих ділянках підприємств і ми найближчим часом побачило збільшення саме власного виробництва", – зазначив секретар РНБО.

За його словами, держава сама впоратись не зможе зі збільшення власного виробництва озброєння. Залучають максимальну кількість приватного бізнесу.

«Такої інтенсивності війни не було з часів Другої світової війни. Але зараз вже зовсім інша техніка, зовсім інша війна. І я більш ніж впевнений, що спільно з нашими партнерами, в тому числі з німцями, французами, англійцями, американцями - ми впораємось з цим завданням», - зауважив секретар РНБО.