Від влучання російської ракети двоповерхову житлову будівлю на вісім квартир було зруйновано вщент.

Кількість загиблих у Дніпрі внаслідок нічної ракетної атаки зросла до чотирьох осіб, серед загиблих – дружина і дочка поліцейського. Про це повідомило МЗС у суботу, 26 жовтня.

Як уточнив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, четверте тіло жертви було виявлено під час розбору завалів зруйнованого будинку. Кількість постраждалих сягнула 21 особи,з них 7 – у лікарні. 17-річний хлопець у важкому стані.

"У місті пошкоджені понад два десятки багатоквартирних будинків. Один зруйнований та ще один – аварійний. Для тимчасового ремонту власникам понівечених осель видають будматеріали", – розповів посадовець.

 

 

У свою чергу Нацполіція повідомила, що вдалося врятувати молодшу доньку слідчого. Від влучання російської ракети двоповерхову житлову будівлю на вісім квартир було зруйновано вщент. Серед тих, хто опинився під завалами, був сам поліцейський і вся його родина.

"Дівчинку госпіталізували, а поліцейський, незважаючи на отриману контузію і травми, залишався на місці ракетного удару і допомагав із розбором завалів, у пошуку вцілілих. На жаль, дива не сталося. Під час пошукової операції рятувальники дістали дружину та 14-річну доньку поліцейського без ознак життя", – йдеться у повідомленні.