В тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області в результаті підриву українським рухом опору машини російського військовослужбовця 24 жовтня, було ліквідовано чотирьох представників фсб рф. Про це повідомило Головне управління розвідки МО України, пише УНН.

«23 жовтня 2023 року в тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області шляхом підриву було знищено автомобіль, у якому перебували четверо представників російської фсб. Акцію помсти, представники українського руху опору здійснили на вулиці Мічуріна поблизу готелю Jasmin Guest-House, який фсб-шники перетворили на свою схованку», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає розвідка, серед ліквідованих у Бердянську окупантів ― російський воєнний злочинець, який вчиняв звірські катування місцевих громадян України.

Після підриву авто гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області розпорядився збільшити комендантську годину з 21:00 до 05:00, «а представники російських спецслужб негайно покинули готель та перебазувались у нове кубло».

«Утім це місце теж добре відоме для хоробрих підпільників-патріотів України», - вказали в ГУР.