Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський заявив, що спроба повстання в росії голови пвк «вагнер» євгена пригожина не вплинула на бойові дії на фронті. Для України було б краще, якби були якісь негативні наслідки в самій рф, сказав він в інтерв'ю ABC News, пише УНН.

«Самі події в росії не вплинули на бойові дії в районі відповідальності моєї групи військ. Для нас було б краще, якби були якісь негативні наслідки в самій росії. Але для мене це не має значення», - сказав Сирський.

Також він додав, що історія пвк "вагнера" після невдалої спроби заколоту у росії – закрита.

Нагадаємо

Засновник пвк "вагнер" євген пригожин оголосив про початок "маршу справедливості" 23 червня. На ранок наступного дня бійці пвк "вагнер" зайняли військові об'єкти ростова-на-дону і продовжили рух у бік москви.

путін у зверненні заявив про спробу заколоту та зраду. Проте вже ввечері 24 червня пригожин заявив, що колони пвк розвертаються, не дійшовши москви. Пресслужба президента білорусії олександра лукашенка повідомила, що він домовився про врегулювання конфлікту.

Представники американської розвідки вважають, що євген пригожин планував серйозний виклик російському військовому керівництву впродовж тривалого часу, але було незрозуміло, якою буде кінцева мета.