Минулої доби в полон здалися 19 осіб, а в попередню добу було 10 полонених, повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

На Таврійському напрямку зростає кількість російських військових, які здаються в полон. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

"Втрати ворога вбитими, пораненими та полоненими дуже суттєві... Минулої доби ми зафіксували, що в полон здалися 19 осіб. За попередню добу було 10 полонених. Це вперше зафіксовано таку велику кількість полонених саме в літній період і саме під час проведення наступальних дій угруповання "Таврія", - сказав Шершень.

Речник вважає, що ці дані свідчать про низький морально-психологічний стан особового складу ворога і одночасно про успіх українського наступу.

"Обороняємося. Не допускаємо просування ворога, який періодично докладає максимальних зусиль, щоб хоч якось заволодіти нашими позиціями. Їх мета не змінилася - це захоплення Мар'їнки. Але ми робимо все, даємо відсіч і не втрачаємо позицій", - додав пресофіцер.