Окупанти "запускають легкові автівки по напрямку Кримського мосту", але повністю рух ще не відновлено, пояснила Наталія Гуменюк.

Повноцінного відновлення руху транспорту Кримським мостом поки не відбулося. Про це заявила керівниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Але все ж таки вони намагаються тримати гарну міну при поганій грі й потроху запускають легкові автівки по напрямку Кримського мосту", - пояснила вона.

Представниця Оперативного командування Південь відповіла на запитання щодо ситуації в Чорному морі та кількості ворожих кораблів на бойовому чергуванні. За її словами, підводний човен, який застосовувався під час нічної атаки по півдню України, найімовірніше буде спрямований в пункт базування для поповнення запасів або ж відбудеться ротація ракетоносіїв.

Вона додала, що за минулу добу на південному напрямку вдалося знищити щонайменше 35 російських загарбників та 11 одиниць ворожої техніки. Мова про комплекс відеоспостереження та великокаліберні гармати, склад боєприпасів окупантів тощо.