У школі №90 окупованого Донецька завершився конкурс під назвою "Моя сім'я обирає президента. Ми за Велику Росію". Конкурс відбувався "в рамках виборчої кампанії з виборів президента РФ у ДНР".

Українських школярів в окупованих росіянами містах змушують малювати "вибори в РФ" і агітувати за путіна - у повній суперечності із законами обох країн та міжнародним правом. Про це в четвер, 15 лютого, пише російський опозиційний ТГ-канал Можем объяснить.

Повідомляється, що в школі №90 окупованого Донецька завершився конкурс під назвою "Моя сім'я обирає президента. Ми за Велику Росію". Конкурс відбувався "в рамках виборчої кампанії з виборів президента РФ у ДНР". Учні 5-6-х класів на вимогу педагогів малювали виборчі дільниці, бюлетені, гасла за путіна і карти Росії.

Крім того, в донецьких школах вмикають пісню "володимир путін - молодець" і змушують дітей малювати Zвастики.

"Українських дітей і раніше залучали до російської політики. Вивезених їз Маріуполя дітей возять по пропагандистських шоу і змушують виходити на сцену на Z-концертах", - йдеться в публікації.

Повідомляється, що подібні заходи з участю дітей розпочалася і в Росії, хоча це прямо та грубо порушує і закони про вибори, і закон про освіту