Коментуючи сказану на початку вересня заяву Путіна про "підтримку" Гарріс на президентських виборах, глава МЗС Росії заявив, що його шеф "пожартував" і "в нього гарне почуття гумору".

 

Російський міністр закордонних справ Сергєй Лавров заявив, що Владімір Путін "пожартував", коли нібито говорив про підтримку кандидатури Камали Гарріс на виборах президента США.

Коментуючи в інтерв’ю телеканалу Sky News Arabia сказану на початку вересня заяву Путіна про "підтримку" Гарріс на президентських виборах, глава МЗС Росії заявив, що його шеф "пожартував" і "в нього гарне почуття гумору".

"Не бачу будь-якої різниці ні щодо нинішньої виборчої кампанії, ні щодо майбутніх виборчих кампаній у США на тривалий період часу", – констатував Лавров.

Він заявив, що Джо Байден "уже тривалий час не може керувати країною", але замість нього це робить "глибинна держава", а Дональд Трамп за своєї першої каденції запроваджував "досить серйозні" санкції проти Росії.

"У підсумку ми зробили для себе висновок, що потрібно розраховувати на себе. Покладатися на те, що прийде "добрий дядечко" в Білий дім або в іншу західну столицю і в нас усе налагодиться, ми ніколи вже в нашій історії не будемо", – сказав глава МЗС РФ.