Перший сезон знімався в Румунії. Зйомки тривали сім місяців., зйомки другого сезону сиквелу Сімейки Аддамсів планують провести в Ірландії.

Зйомки другого сезону серіалу Венздей перенесли з Румунії до Ірландії, вони розпочнуться у квітні 2024 року. Про це повідомляє Deadline.

Перший сезон серіалу з Дженною Ортегою в головній ролі знімався в Румунії з вересня 2021 року по березень 2022 року. Після того, як серіал побив численні рекорди стрімінгових серіалів, включаючи найбільшу кількість годин перегляду, локація де проводились зйомки стали головною визначною пам'яткою, що дало Румунії поштовх до розвитку туризму.

В першому сезоні культового серіалу розповідалася історія Венздей Аддамс, яка вступає до академії Невермор. Згідно з офіційним описом першого сезону, дівчина "намагається опанувати свої нові екстрасенсорні здібності, запобігти жахливій серії вбивств, яка тероризує місцеве містечко, і розгадати надприродну таємницю, яка поглинула її батьків 25 років тому".

Що стосується другого сезону, то в ньому можуть зʼявитися нові члени сім’ї Аддамсів. Також відомо, що в сюжетній лінії продюсери планується зробити більший акцент саме на жахи.

Нині сценарій тільки пишеться, тому щодо акторського складу поки нічого не відомо. Ширяться чутки, що все ж таки ролей в серіалі стане більше.