Співачці не вдалося отримати опіку над сином Елайджею Блу Оллманом від покійного музиканта Грегга Оллмана.

Американська співачка Шер не змогла отримати опіку над своїм 47-річним сином Елайджею Блу Олманом. Про це повідомляє TMZ.

У нових юридичних документах Елайджа і його дружина Маріанджела Кінг пояснили причини, чому він не хоче, щоб мати була опікуном його майна.

Зокрема, чоловік стверджує, що не вживає наркотики, оплачує свої рахунки і прагне самостійно розпоряджатися щоквартальними виплатами, які він отримує з трасту, створеного його покійним батьком, легендарним музикантом Греггом Оллманом.

Однак це рішення засмутило Шер, оскільки вона побоюється, що її син може померти протягом року, якщо її петиція не буде схвалена.

У свою чергу, Маріанджела Кінг раніше заявляла, що співачка категорично не підходить на роль опікуна. За її словами, співачка, яку вона знає особисто більше десяти років, "не водить машину, не готує і не одягається сама".

Адвокатка Шер, Габріель Відаль, керівниця практики опіки юридичної фірми Loeb & Loeb's, повідомила суду, що Елайджа Блю, незважаючи на свою тверезість, все ще страждає від "періодів психозу", а тимчасова опіка була необхідна для захисту "активів". Вона додала, що син співачки наразі лікується у "лікаря, який не є медиком".

"Мова йде не про те, що Шер хоче контролювати Елайджу або його гроші. Ми вважаємо, що терміновість існує". Історія зловживання наркотиками і психічних проблем Елайджі Блю окрема, але взаємопов'язана. Якщо кошти з його фонду потраплять безпосередньо в його руки, вони можуть бути використані не за призначенням", - додала юристка.

Чергове судове засідання призначено на 6 березня.