Мартін і Йосеф вперше познайомилися в Instagram у 2015 році. Вони офіційно оголосили про свої стосунки у 2016 році, а через два роки зізналися, що одружилися.

Пуерториканський співак Рікі Мартін розлучається зі своїм чоловіком, шведсько-сирійським художником Джованом Йосефом після шести років шлюбу. Про своє рішення ексзакохані повідомили у спільній заяві журналу People.

За словами екскоханих, після розриву вони залишаться у дружніх стосунках, щоб продовжувати бути добрими батьками для їхніх дітей.

"Ми вирішили розірвати наш шлюб із любов'ю, повагою та гідністю до наших дітей, шануючи те, що ми пережили як пара всі ці чудові роки. Наше найбільше бажання зараз - продовжувати мати здорову сімейну динаміку та стосунки, засновані на мирі та дружбі, щоб продовжувати спільне виховання наших дітей, зберігаючи повагу та любов, які ми відчуваємо один до одного", - зазначили вони.

Разом пара виховує чотирьох дітей. Доньку Люсію, яка народилася 2018 року, сина Ренна 2019 року народження. Також задовго до шлюбу з Джованом Рікі став батьком близнюків, які народилися від сурогатної матері у 2008 році.