У домі знаменитості виявили антидепресанти, заспокійливі, а також ліки від хронічної хвороби легень.

Початкові тести вказують, що смерть Метью Перрі не була наслідком передозування фентанілом або метамфетаміном. Про це повідомляє TMZ.

Джерела в правоохоронних органах повідомляють, що слідчі провели менш глибокий тест акторові, який показав, що в його організмі не було виявлено наркотичних речовин. Однак важливо зазначити, що більш поглиблені тести все ще проводяться в рамках токсикології, щоб проаналізувати, чи не перевищували рівні будь-яких ліків, що відпускаються за рецептом, шкідливі дози.

Ці результати, ймовірно, будуть готові через 4-6 місяців, і після того, як всі ці дані будуть зібрані, коронер повідомить, чи не була смерть зірки наслідком передозування рецептурними препаратами, які знайшли в його будинку правоохоронці. 

Як відомо, поліцейські провели обшук в апартаментах Метью Перрі. Наркотиків, від яких довгі роки був залежним актор, там не виявили, проте знайшли чимало рецептурних препаратів, зокрема антидепресанти.

Усі ліки, знайдені в будинку зірки, були прописані акторові від різних хвороб, зокрема хронічного захворювання легень, і зберігалися в належних флаконах.