На першу річницю весілля українська модель вперше показала свого чоловіка і розсекретила його особистість.

Вікторія Апанасенко, представниця України на конкурсі краси Міс Всесвіт у 2022 році, вперше показала свого чоловіка.

Як зʼясувалося, модель вийшла заміж за заступника міністра цифрової трансформації України з розвитку ІТ-галузі Олександра Борнякова.

Відомо, що вона вийшла заміж 23 березня минулого року і відтоді ретельно приховувала свого обранця. Однак з нагоди річниці весілля вона вирішила підняти завісу і показати весільні фото.

Вона обрала просту, але елегантну приталену сукню з відкритою спиною. Зачіска нареченої та сережки додали її образу елегантності. Наречений був одягнений у класичний чорний костюм з білою сорочкою.

"Сьогодні наша перша річниця шлюбу. Як писала Ліна Костенко: "Скільки років кохаю, а закохуюсь в тебе щодня". В цей день хочу сказати тобі дякую: за твою сміливість.За відчуття безпеки.За те, що поруч з тобою не страшно під звуками сирен, вибухів та клятих шахедів. За твою підтримку та віру у мої сили. За те, що ти завжди на моєму боці попри все. За кожну усмішку, в цей складний час та за схоже почуття гумору. Ти не лише мій чоловік, ти мій союзник, друг, напарник і моя найрідніша людина у Всесвіті. Обіцяю бути поруч з тобою протягом усіх років, які нам відведено. Бути тилом, підтримкою та рушійною силою на шляху до нових висот. Дякую тобі за цей світлий день рік тому, без пишних святкувань та зайвої мішури. Лише у двох", - написала вона.