У свою чергу комік записав відеозвернення, в якому спростував усі звинувачення. За його словами, всі стосунки завжди були за взаємною згодою.

Ексчоловіка Кеті Перрі, стендап-коміка Расселла Бренда звинуватили у зґвалтуванні, сексуальних домаганнях та емоційному аб'юзі. Про це повідомляє Variety.

Зокрема, чотири жінки стверджують, що зазнали домагань у період з 2006 по 2013 роки. З 2010 по 2012 рік він був одружений із американською співачкою.

Так, одна з жінок під час свідчень заявила, що Расселл зґвалтував її в будинку в Лос-Анджелесі 1 липня 2012 року. Після того, що сталося, дівчина зверталася до центру допомоги жертвам зґвалтування. У матеріалах справи також є скріншот листування передбачуваної жертви з гумористом, де вона пише "Коли жінка каже ні, це означає ні", на що Рассел відповідає: "Мені дуже шкода".

Друга жінка заявила, що на момент знайомства з Брендоном їй було 16 років (йому тоді було за 30). Під час побачення він ще раз уточнив її вік, сказавши: "Мені начхати, навіть якщо тобі 12. Мені просто потрібно розуміти, наскільки це законно". Їхні стосунки тривали близько трьох місяців, однак закінчилися не дуже гарно - Рассел схилив дівчину до орального сексу, під час якого вона мало не задихнулася.

Згідно зі свідченнями третьої жертви, Расселл погрожував подати на неї до суду у разі, якщо вона розповість комусь про те, що між ними був сексуальний зв'язок під час спільної роботи у Лос-Анджелесі у 2013 році. До позову приєдналася і колишня дівчина Бренда Джордан Мартін. Вона заявила, що в період їхніх стосунків зазнала фізичного та емоційного насильства.