У Києві під час комендантської години між поліцейським та прикордонником стався конфлікт. В поліції заявляють, що чоловік підійшов до правоохоронця й почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника. Через даний інцидент керівництвом поліції ініційовано службову перевірку. Про це УНН повідомляє з посиланням на поліцію Києва.

“Інцидент трапився вночі 3 листопада. Під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину. Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника”, — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що працівник поліції запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. В поліції заявляють, що, втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

“Дану подію зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництвом поліції ініційовано службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту”, — інформує поліція.

ЗМІ повідомляли, що соцмережами шириться відео на якому, нібито поліцейський побив військового у відділку поліції. Повідомлялося, що нібито військового після поранення направили до Києва на ВЛК.