Кількість постраждалих від сьогоднішнього ракетного удару російських військ у Київській області збільшилась до 7, повідомив у п'ятницю начальник ГУНП у Київській області Андрій Нєбитов, пише УНН.

"Кількість потерпілих від ракетного удару збільшилась - 7 людей звернулися до лікарів. На щастя, вони не мають серйозних трав. Ми розуміємо, що це не останнє звернення громадян", - написав Нєбитов у Telegram.

"Але хочу зазначити, що серед потерпілих - двоє дітей. І найменшій - 4 роки, і хлопцеві є 13 років. Хлопець під час того, як пролунала повітряна тривога, у приватному будинку спустився саме в підвал", - сказав Нєбитов в ефірі телемарафону.

Він заявив, що уламок "потрапив в цей будинок". "Фактично зруйнований дах, пошкоджено стіни, вибито всі вікна", - сказав Нєбитов.

"Ще раз цей випадок показує, що потрібно дотримуватися правил повітряної тривоги, переходити в укриття, або щонайменше дотримуватися правил двох стін", - наголосив він.

"Серед потерпілих є дві жінки", - додав Нєбитов, вказавши, що їм надана медична допомога і їх життю зараз нічого не загрожує.