У розпорядженні журналістів опинився розклад по наркозбутом на території Запорізької та Дніпропетровської областей.

Про це передає ресурс «За право»

Генерали від МВС вже не перший рік закривають очі на виробництво і реалізацію важких синтетичних наркотиків, в тому числі і на штучний аналог героїну - метадон. Відбувається це тому, що самі поліцейські причетні до кришування виробників і торговців білою смертю.

За інформацією, що витікає з Департаменту протидії наркозлочинності з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей, до курування виготовлення зілля і його поширенню причетний особисто начальник міжрегіонального відділу зазначеного департаменту Артем Аляб'єв, який діє через свого підлеглого оперативника Олександра Маркова.

Згідно потрапила в розпорядження журналістів схеми роботи правоохоронців, Марков за щомісячну винагороду в розмірі 3000 доларів США контролює працівників незаконного ринку по збуту наркотиків. До березня поточного року побори з наркоторговців збирав особисто начальник управління по боротьбі з наркоторгівлею Ростислав Жихар. ЗМІ стали відомі їхні «позивні» та номери мобільних телефонів і банківських реквізитів, за допомогою яких здійснюється дана діяльність.