З масштабним загорянням боролися 55 осіб особового складу та 13 одиниць техніки, зазначили у ДСНС.

У Запоріжжі вночі сталася масштабна пожежа на території, де зберігалася велика кількість пластикових пляшок. Вогонь охопив площу 1000 квадратних метрів. Про це повідомляє ДСНС у вівторок, 13 вересня.

"12 вересня о 22:56 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Зейській Заводського району міста Запоріжжя. Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на відкритій території горить фасована у брикети вторинна сировина (пластикові пляшки)", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули 55 осіб особового складу та 13 одиниць техніки. Складність гасіння в тому, що в районі місця події відсутні джерела води, тому її довелося підвозити пожежними автоцистернами. Крім того, через велику кількість займистих матеріалів вогонь швидко поширився по сировині, що спричинило інтенсивне виділення тепла.

Пожежники локалізували пожежу на площі 1000 квадратних метрів і не допустили її розповсюдження на поряд розташовані адміністративні та виробничі будівлі.

О 01:29 ночі рятувальники повністю ліквідували загоряння та провели розбір і проливку конструкцій для запобігання повторному загорянню.

Причину пожежі встановлюють. За фактом події відповідними органами провадиться розслідування.