Ювенальні прокурори Чернівецької окружної та обласної прокуратур у судах першої та апеляційної інстанцій довели провину юнака.

У Чернівецькій області 17-річний хлопець отримав 6 років ув'язнення за зґвалтування малолітньої дитини. Про це повідомляє Офіс генпрокурора в п'ятницю, 5 листопада.

За результатами судового розгляду було встановлено і доведено, що навесні минулого року неповнолітній мешканець одного із сіл Чернівецької області запросив до себе в гості 9-річного хлопчика, переконав дитину роздягнутися та вчинив дії сексуального характеру, які знімав на телефон. Потім підліток поділився цим відео із друзями в одному з месенджерів", – йдеться в повідомленні.

Ювенальні прокурори Чернівецької окружної та обласної прокуратур у судах першої та апеляційної інстанцій довели провину юнака у зґвалтуванні малолітньої дитини, а також виготовленні і розповсюдженні відеоматеріалу, що містить ознаки дитячої порнографії (ч.4 ст.152, ч.4 ст.301 КК України в редакції закону до 17.03.2021).

Зрештою колегія суддів апеляційного суду погодилася з покаранням, яке було призначене судом першої інстанції – 6 років ув'язнення.