Правоохоронці встановили, що машина належить працівнику місцевого відділення поліції.

У Житомирській області, в селі Малинівка, поліцейський збив людину і залишив місце ДТП. Про це в неділю, 4 квітня, повідомляють в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області.

"Повідомлення про ДТП із загиблим чоловіком надійшло 3 квітня. Правоохоронці ввели на території області операцію "Перехоплення". Їм вдалося встановити марку і колір машини. Протягом ночі поліцейські перевіряли автомобілі марки Skoda зеленого кольору і їхніх власників", - йдеться в повідомленні.

На одній з вулиць м. Малин правоохоронці виявили автомобіль з характерними механічними пошкодженнями. Під час перевірки було встановлено, що машина належить поліцейському місцевого відділення поліції, 1988 року народження, який з 1 квітня був відряджений до Управління карного розшуку ГУНП.

Про подію повідомили в територіальне управління ДБР. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) УКУ.

За наказом начальника ГУНП в області інспекцією з особового складу УКЗ ГУНП Житомирщини розпочато службове розслідування.

Санкція статті за вказане правопорушення передбачає позбавлення волі на термін від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.